Turneringar på mobilen!

Eftersom jag har poker som något av en inkomst så är det ju viktigt för mig att jag kan spela vart jag än befinner mig. För någon vecka sedan så gick min mobil dock sönder och har varit inlämnad sedan dess, de säger nu att det kanske inte är någon vits att ens försöka laga den då det verkar vara något fel på själva hårdvaran. Detta är ju problematiskt, främst för att jag fortfarande är utan en mobil som orkar med en pokerklient. Nu har jag dock hittat en sida som säljer Iphones begagnat, så det blir nog till att jag beställer en ny idag så jag kan fortsätta spelandet trots att jag måste lämna hemmet då och då. Sidan verkar dessutom vara riktigt bra enligt de jag känner som har handlat där förut. Kanske något ni är intresserade av också? Gå in och läs mer här i så fall!

Inte nog med att jag nu står utan min mobil för pokern skull, jag står ju även utan alla mina kontakter och andra appar. Det borde vara omöjligt för mobiler att dö, det är ju för mycket man har på dem nu för tiden som man behöver i det vardagliga livet. Jag får hoppas att leveransen är snabb så jag kan komma igång från början så snart som möjligt med den nya! Hörs!

 
 

Spela Online 
 
 

Senaste inlägg

 
 
 

Inlägg av veckan