Stor turnering idag!

Tjenare allesammans!

Idag har jag stora planer med en riktigt stor turnering som börjar vid lunch. Jag har kommit trea som bäst i den, men nu har jag riktig lust att faktiskt vinna hela skitet! Det är mina planer för dagen, den brukar ta cirka 8-10 timmar, så mitt schema är helt öppet för turneringen. Men innan lunch och innan jag sätter mig så måste jag ordna några grejer som jag inte hinner i morgon. Det är nämligen mycket med bilen nu, känns som jag måste byta ut allt på den. För varje sak jag har lagat så är det något nytt som strular. Denna gången handlar det om min bils AC och AC-utrustning, den luktar bränt och ger inte så mycket luft som det borde. Så jag ska inom verkstan och kolla om det ens går att ordna, eller om jag måste köpa en helt ny. Sen ska jag även inom affären och köpa några redbull, soppor och popcorn. Det är det bästa att äta när man spelar. Går snabbt och mättar! Vad gör ni idag? 

po

 
 

Spela Online 
 
 

Senaste inlägg

 
 
 

Inlägg av veckan