När kurvan vänder!

Hej allesammans!

Hoppas allting är bra med er! Jag har haft några tuffa dagar när man ser till pokern, därav min tystnad här på sidan. Men nu känns det som om det vänder igen. Det är ju som sagt så i spel, det går upp och ner – så det gäller bara att inte ge upp när man hamnar i en nedåtkurva. Den vänder ju alltid uppåt förr eller senare. Nu tror jag att det har börjat vända för mig, sakta med säkert.

kurv

Utöver spelandet så sitter jag just nu och letar efter de billigaste volvodelarna som jag kan hitta online. Jag ska nämligen lämna in bilen i morgon på verkstaden  och jag vet redan vad det är som behövs bytas ut. Man tjänar ju en hacka om man beställer delarna själv istället för att köpa dem av mekanikern. Men det visste ni ju säkert redan! 

 
 

Spela Online 
 
 

Senaste inlägg

 
 
 

Inlägg av veckan