Långa nätter med turneringar!

Pust! I natt blev det visst turneringar hela natten, vilket ju klart inte var planen då jag har ganska mycket planer för idag. Men jag har fått sova tre timmar nu, så får jag ta igen det i eftermiddag också. Det var ju klart värt det med tanke på vinsterna, men sömnbristen kommer nog göra sig påmind under dagen, vill jag tro. Jag hittade en mäklare i Västerås, nämligen, som hade några alternativ till mig nu när jag ju ska sälja min lägenhet i Lund. Så jag ska strax bege mig dit för ett möte och möjligtvis en visning eller två. Sen ska jag återigen sätta mig vid datorn och starta upp ett par turneringar efter jag vilat lite.

Hoppas klart på vinst inatt igen, men bara en placering vid finalbordet brukar ju ge en ganska bra utdelning. Allra minst ska jag hamna top-5 för att känna att vinsten motiverar tiden jag lägger på turneringen. Wish me luck!

pok

 
 

Spela Online 
 
 

Senaste inlägg

 
 
 

Inlägg av veckan