För att undvika tilt!

Hallå allihop!

Något som få pratar om när det handlar om spel är ju faktumet att det går upp och ner, särskilt om man spelar på en så pass hög nivå som jag själv gör. Vissa dagar kan man vinna stort, andra kan man förlora. Men som oftast så jämnar det ut sig med tanke på att vinsterna som oftast är mycket större än de eventuella förlusterna. Men när man har en dålig period så kan det vara bra att pausa, det gör jag när det går dåligt för att undvika att tilta allt för mycket. Ett av mina intressen på sidan av spelandet är faktiskt jakt, så då är det som oftast det jag gör. Inför denna säsongen fick jag dock först förnya lite av min utrustning först, men det finns ju så mycket att handla till jakt online, så det fixade jag snabbt och lätt. Just nu har jag en bra period i spelandet, så jakten ligger lite på hyllan. Men känner jag mig själv rätt så dröjer det inte allt för länge innan jag är ute i skogen igen. 

Vad har ni för intressen vid sidan av spelandet?

ksog

 
 

Spela Online 
 
 

Senaste inlägg

 
 
 

Inlägg av veckan