Dagen efter en dålig dag!

Hej allihop!

Igår var en tuff dag för mig, då det inte gick som planerat på någon av de tre turneringarna som jag spelade. Så idag är det att komma tillbaka till toppen som gäller. Det börjar en relativt stor turnering idag klockan 12:00, så den kommer vara mitt huvudfokus för dagen. Det är ju så när man spelar regelbundet, det går upp och ner. Hamnar man i en tilt så blir det svårt att faktiskt hålla motivationen uppe, dessutom, så det gäller att veta att vissa dagar kan vara så dåliga så man går minus på rullen. Innan turneringen ska jag dock träffa en mäklare från HusmanHagberg i Lund, för att diskutera att sälja lägenheten som jag har där nere. Har börja tröttna på att hyra ut den så tänkte kolla upp om det är bra säljläge just nu eller om jag ska avvakta. Det känns ju som om det är många studenter som kommer att behöva en lägenhet till hösten, så jag vill väl tro att det är ett ypperligt tillfälle att lägga upp den för försäljning. Men vi får se. Måste i vilket fall försöka bli av med frustrationen från pokern igår innan jag börjar idag så att jag inte tar dumma beslut när spelet är igång. 

ess

 
 

Spela Online 
 
 

Senaste inlägg

 
 
 

Inlägg av veckan